• BEKIJK ONZE OKTOBER SALE
  • Gratis verzending binnen Nederland & België.
  • Niet goed? Geld terug!
  • 100% tevredenheidsgarantie.
Home » Contact » Retourneren

We zijn er zeker van dat u tevreden zult zijn met uw KunstvanStaal-aankoop, maar we veranderen allemaal wel eens van gedachten. Mocht u dat toch doen, lees dan de onderstaande informatie door. U kunt ons natuurlijk ook te allen tijde een e-mail sturen: info@kunstvanstaal.nl

 

30 dagen retourbeleid

Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw goederen, dan mag u uiteraard de bestelling retourneren, mits deze binnen 30 dagen na ontvangst van uw bestelling worden geretourneerd, compleet met alle originele labels en in originele verkoopbare staat.

 

Zorg ervoor dat alle geretourneerde artikelen goed verpakt zijn, zodat ze tijdens het transport niet beschadigd raken. We raden onze klanten aan om retouren te sturen met een bijgehouden en verzekerde service, aangezien Kunst van Staal geen verantwoordelijkheid neemt voor items die beschadigd of verloren zijn gegaan tijdens een retourtransport.

 

Voor retourzendingen zullen we 'het artikel' of 'de artikelen' bij aankomst inspecteren en de terugbetaling binnen 1-3 werkdagen verwerken. Dit wordt verminderd met eventuele verzendkosten. 

 

Retouradres

Stuur alle retourneringen naar het onderstaande adres en zorg ervoor dat u een retourformulier of voldoende informatie bijvoegt om een ​​retour te verwerken.

 

Kunst van Staal

Peperstraat 60

1941 GB, Beverwijk

Nederland