Kunst-van-staal-logo-330x113-1

Wanddecoratie van Metaal Kopen in Halfweg Noord-Holland

Metalen wanddecoratie is een veel gebruikte vorm van woondecoratie.

Metalen wanddecoratie is te krijgen in een groot assortiment van vormen en ontwerpen. Uw appartement bestaat dan wel uit meerdere muren, maar de originele persoonlijke signatuur wordt gerealiseerd door de persoonlijk gekozen ambiance binnenin. Wilt u bijvoorbeeld een passende manier om uw ruimte dat persoonlijke gevoel van levendigheid te geven? Kleed het uw appartement aan met metalen wanddecoratie. Deze bijdetijdse uitstraling verwijst naar de retro-geïnspireerde mid-century stijl en maakt vaak gebruik van repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels voor een dramatisch effect.

Metalen wanddecoratie als inspiratiebron in Halfweg

Onze collectie van metalen wanddecoratie bestrijkt het uiterste van de stijlschaal, van abstracte thema’s tot intieme flora en fauna patronen.

KunstvanStaal.nl biedt o.a. Decoratie aan de wand in Halfweg maar ook in Zwanenburg, Spaarnwoude, Haarlem, Hoofddorp, Zaanstad, Assendelft, Tuindorp Oostzaan, Heemstede, Bloemendaal, Oostzaan en alle andere plaatsen in NL

Tamara
Tamara
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar muurdecoratie voor onze eetkamer. Na lang zoeken, hadden we wel een idee wat we wilden maar we konden het helaas niet ergens vinden. Om deze reden hebben we contact gezocht met Kunst van Staal en we werden ontzettend goed verder geholpen. Er werd met ons meegedacht naar een oplossing op een bestaand ontwerp en hier waren we heel erg blij mee. We zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om iets te kopen bij de site en je kan rekenen op een hele goede service.
Piet van Tongeren
Piet van Tongeren
Read More
Door iets vertraagde levering een mooi presentje gekregen De materialen zijn perfect we zijn zeer tevreden. Heel mooi.
Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Gekleurde Metalen wanddecoratie

HoewelAlhoewel een aanzienlijk gedeelte van onze metalen wandkunstwerken zijn afgewerkt in mat zwart metaal of in cortenstaal (roest) metaal , is na contact met ons ook een aanzienlijk ruim spectrum aan speciale kleuren voorhanden in Halfweg.

Het ophangen van Metalen Decoratie aan de wand

Laat je vooral niet misleiden door het solide uiterlijk. De meeste wanddecoratie is ontworpen rekening houdend met het gewicht, zodat de decoratiestukken vergelijkbaar met andere wandkunstwerken kunnen worden geplaatst zonder speciale beugels te hoeven gebruiken. Onze wanddecoratie is door iedereen op te hangen!

Bekijk ons wanddecoratie aanbod en kies vandaag nog een mooie nieuwe stijl voor uw ruimte.

Wat de betekenis van kunst?

Er is geen eenduidige begripsbepaling van wat kunst is, en de interpratie ervan is in de loop van tijd meerdere malen veranderd.

De drie klassieke kolommen van beeldende kunst zijn schilderwerken, beeldhouwkunst en architectuur. Theater, dans en andere uitvoerende kunsten, evenals literatuur, muziek, film en andere media zoals interactieve media, vallen onder een bredere definitie van de kunsten.

Tot circa het jaar 1800 verwees kunst naar elke vaardigheid of beheersing en werd er niet gedifferentieerd in ambachten of wetenschappen. In het moderne gebruik na de 17e eeuw, waarin esthetische overwegingen de boventoon voeren, worden de schone kunsten gescheiden en onderscheiden van verworven vaardigheden in het algemeen, zoals de abstracte of toegepaste kunsten.

Verschillende stijlen Metalen wanddecoratie

Herinnert u zich de jaren 1980 nog, toen goud en messing de grote interieurmetalen waren en dat die voorkeur daarna langzaam wegebde?

Nu zijn ze terug op een subtielere manier waarbij metalen wanddecoratie, meubels, en decoratieve accessoires enorm populair zijn in goud, zwart, roestkleur of een metallic look.

Als u glamour wilt toevoegen aan uw slaapkamer, probeer dan gouden wanddecoratie. Of combineer goudkleurige meubels en verlichting met onze zwarte metalen wanddecoratie.

Pro Tip: Kies een metalen decoratieletter kleur die contrasteert met de muur kleur om de letters nog meer op te laten vallen! 

Metalen Letters als Wanddecoratie

Verschillende Kleuren, Fonts en Afmetingen Metalen Decoratieletters

Metalen decoratieletters zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, champagne of diverse vrolijke kleuren. Onze kleuren metalen letters en ook de diverse lettertypen van de metalen letters die we in ons assortiment hebben bieden voldoende mogelijkheden om ieder muur in iedere ruimte naar eigen inzicht te verfraaien.

Kies één van de lettertypes (fonts) en kleuren. De afmetingen bepaal je helemaal zelf. 

De muur letters zijn in vorm uitgesneden, zonder een achtergrond. Daardoor spring de ontworpen tekst er direct uit! 

Nederlands Fabricaat

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun Metalen wanddecoratie in China laten fabriceren worden al onze wanddecoratie ontwerpen in Nederland gemaakt. Daarnaast wordt onze metalen wanddecoratie gesneden uit hoogwaardig Nederlands geproduceerd metaal. 
Kunstvanstaal staat garant voor degelijke Nederlandse kwaliteit en daarom nemen we je graag mee in de 5 fasen van ons productieproces.

Wij streven naar 100% Tevredenheid van onze klanten

Wij leveren dus alleen kwalitatieve  in Nederland gefabriceerde metalen decoratieve letters, maar streven daarnaast ook naar een klant-tevredenheidscore van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn. 

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie. 

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal in Halfweg

 

Naast onze metalen wanddecoratie leveren we ook andere letters van metaal die mooi zijn in iedere ruimte.

We hebben hiervoor een eigen (zuster) website: www.metalen-letters.nl

Bekijk hieronder alvast een eerste impressie van wat kunst voor de woonkamer. Deze kunst kan uiteraard ook in een andere kamer of ruimte geplaatst worden.