Decoratieve Letters in de Woonkamer

Decoratieve Letters voor in de Woonkamer

Decoratieve letters in de woonkamer kunnen heel – positief – sfeerbepalend zijn. Woonkamers worden in ieder huis veel gebruikt. Het is dé kamer in huis waar familie samenkomt en ontspant.

Kies voor de woonkamer een inspirerende quote, spreuk of tekst die past bij jouw familie en levensvisie. Wij hebben diverse spreuken en teksten metalen letters geselecteerd, ter inspiratie maar ook om het makkelijk voor je te maken de woonkamer sfeervol aan te kleden.

Uiteraard is het ook mogelijk om een eigen tekst te maken uit de lettertypen en letters die we beschikbaar hebben.

Eigen tekst decoratie letters?

Uiteraard is het ook mogelijk om een eigen tekst voor de woonkamer te maken. Stel eenvoudig een eigen tekst samen uit de lettertypen en letters die we beschikbaar hebben.

We hebben zelfs verschillende kleuren decoratieve letters voor in de woonkamer beschikbaar, zodat de kleur letter afgestemd kan worden op de achtergrond van de muur in de woonkamer.

Woonkamer

Kwalitatieve Nederlandse Metalen Producten

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun producten in China/Azië laten produceren worden alle producten op deze website in Nederland gemaakt. Daarbij worden onze materialen gesneden uit hoogwaardig Nederlands geproduceerd metaal. Al onze producten worden uit 3 mm dik metaal gesneden voor de gewenste uitstraling.

Metalen-Letters.nl staat garant voor degelijke Nederlandse kwaliteit en we nemen je graag mee in de 5 fasen van ons productieproces.

Kies complete teksten of stel juist met losse karakters je eigen tekst samen. Onze producten zijn in diverse fonts en formaten beschikbaar. Grote formaten zijn beschikbaar op aanvraag. De decoratieve letters kan je zo aan de muur plakken of je kan ze bestellen met boutgaten. Bij jouw bestelling worden altijd plakkers of afstandhouders mee geleverd, dus je hoeft geen montagemiddelen aan te schaffen. 

Heb je niet gevonden wat je zocht? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

BESTEL JOUW FAVORIETE METALEN TEKST

IN DIVERSE KLEUREN

Populaire Producten

Kunst van Staal

Naast metalen decoratieve letters bieden we ook andere kunst ontwerpen van staal die iedere ruimte zullen verrijken.

Bijvoorbeeld voor Metalen Wanddecoratie in de Woonkamer en Cortenstaal tuindecoratie voor in de tuin.

Hieronder geven we alvast een impressie van wat kunst voor de woonkamer. Deze kunst  mag uiteraard ook in een andere kamer of ruimte opgehangen worden.

333

Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Wij leveren dus alleen kwalitatieve producten maar streven daarnaast ook naar een klanttevredenheidscore van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn. Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie. Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Top service! Top producten! Kwaliteit voor een betaalbare prijs.
Previous
Next
You've just added this product to the cart: