Over ons

Over Kunst van Staal

Je wilt waarschijnlijk wat meer over Kunst van Staal weten. Dat begrijpen wij! Hier lees je waarom Kunst van Staal is opgericht en wat wij voor je kunnen betekenen.

Kunst van Staal is opgericht in 2020 en groeit met de dag. Onze passie is om de industriële producten naar huis te brengen. Daarbij zijn wij gestart met twee segmenten: metalen wanddecoratie en cortenstaal muurdecoratie. Echter zijn onze mogelijkheden ongelimiteerd. Onder de noemer maatwerk worden wij dan ook graag uitgedaagd met specifieke aanvragen zoals: XXL formaten, portretten, bedrijfslogo’s, reclameborden en nog veel meer.

Kunst van Staal bestaat uit twee ondernemers. Wij werken daarnaast samen met een aantal grote specialisten op het gebied van plaatwerk, laswerk, stralen en coaten. Wij hebben zelf een ruime ervaring in de machinebouw en bouwkundige wereld. Deze variatie in expertises maakt het mogelijk om onze producten te voorzien van uitstekende kwaliteit en tegen marktconforme prijzen aan te kunnen bieden.

Klanten geven Kunst van Staal op Google een gemiddelde rating van 5 uit 5. Lees hier wat klanten over ons schrijven.

Kwaliteit

Beoordelingen Kunst van Staal

Wij leveren dus alleen kwalitatieve producten maar streven daarnaast ook naar een klanttevredenheidscore van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn.

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie.

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening. 

BEKIJK HET AANBOD

WANDDECORATIE