Cortenstaal dieren

Cortenstaal Dieren

Stelt u zich de pure vreugde voor die uw vrienden, familie en bezoekers zullen voelen bij het zien van deze prachtige cortenstaal dieren wanneer deze centraal staan in uw achtertuin.

Je mag best wild worden van deze selectie cortenstaal dieren, want wij zijn er ook een beetje wild van. Als schattige beestjes een plaats hebben op in uw artistieke tuin, dan bent u bij ons aan het juiste adres. In plaats van bont of schubben tovert u uw tuin met onze cortenstaal dieren om tot een échte dierentuin.

Wij geloven dat wanneer mensen meer weten over de wezens van de wereld, zij ook beter voor ze zullen zorgen. Hieronder tref je onze best verkocht cortenstaal dieren. Bekijk alle cortenstaal ontwerpen op deze pagina.

Cortenstaal Dieren van Kunst van Staal

Informatie over onze top 3 cortenstaal dieren

Cortenstaal vlinders | Vlinders hebben een levenscyclus die uit vier fasen bestaat, want zoals de meeste insecten ondergaan zij een volledige metamorfose. De gevleugelde dieren leggen eitjes op de voedselplant waarmee hun larven, rupsen genaamd, zich zullen voeden. De rupsen groeien, soms zeer snel, en wanneer ze volledig ontwikkeld zijn, verpoppen zij zich in een pop. Wanneer de metamorfose voltooid is, splijt de huid van de pop. Het volwassen insect klimt eruit én nadat de vleugels zijn uitgespreid en opgedroogd, vliegt het weg. Sommige vlinders, vooral in de tropen, hebben meerdere generaties in een jaar, terwijl andere slechts één generatie hebben. Sommige vlinders kunnen op koude plaatsen meerdere jaren doen over het doorlopen van hun hele levenscyclus. Het roestproces van onze cortenstaal vlinders staan centraal voor het doorlopen van hun levenscyclus.

Cortenstaal zwaluwen | Zwaluwen hebben twee vizieren in elk oog, waardoor ze een scherp zijdelings en frontaal zicht hebben om prooien te helpen opsporen. Ze hebben ook relatief lange ogen, waarvan de lengte bijna gelijk is aan de breedte. De lange ogen zorgen voor een grotere gezichtsscherpte zonder dat ze met de hersenen concurreren om ruimte in de kop. De vorm van het oog van de zwaluw lijkt op dat van een roofvogel. Zowel onze cortenstaal ‘zwaluwen’ als ‘zwaluwen op een takje’ houden uw tuin goed in de gaten.

Cortenstaal eekhoorn | Wanneer de eekhoorn rechtop zit, met de staart op de rug gevouwen, kan dit roofdieren die van achteren kijken ervan weerhouden de karakteristieke vorm van een klein zoogdier te zien. Eekhoorns paren een- of tweemaal per jaar en baren na een draagtijd van drie tot zes weken een aantal jongen dat per soort verschilt. De jongen zijn levendbarend en worden naakt, zonder tanden en blind geboren. Bij de meeste eekhoornsoorten zorgt het vrouwtje alleen voor de jongen, die na zes tot tien weken worden gespeend en tegen het einde van hun eerste jaar geslachtsrijp zijn. Over het algemeen zijn de eekhoornsoorten die op de grond leven sociaal en leven zij vaak in goed ontwikkelde kolonies, terwijl de boomeekhoorns meer solitair leven.

Wil je een eigen dier gemaakt van cortenstaal? Vraag dan hier een vrijblijvende maatwerk offerte aan.

Cortenstaal informatie

You've just added this product to the cart: