Wanddecoratie zwart metaal

Wanddecoratie zwart metaal

Maak van elke kale muur een design statement met wanddecoratie in zwart metaal die uw persoonlijkheid en inrichtingsstijl weerspiegelt. Ga naar uw favoriete Kunst van Staal ontwerp  voor een ruime keuze aan wanddecoratie, tuindecoratie en muurkunsten voor het inrichten van uw ruimte. Hang unieke zwart metalen kunst om kleur toe te voegen en uw ruimte een kunstzinnige uitstraling te geven. Maak een fris focuspunt in uw ruimte met een exotisch zwart metalen wandkunstwerk of creëer een galeriemuur met een reeks moderne metalen wanddecoraties. Of u nu op zoek bent naar authentieke wanddecoraties, abstracte kunst of metalen ontwerpen, Kunst van Staal heeft het voor u. Accentueer elke muur in uw woon- of slaapkamer met hangende kunstwerken of maak een collage van kunstreproducties en schilderijen voor een in het oog springende entreedecoratie.

Wanddecoratie zwart metaal van Kunst van Staal

Informatie over onze metalen zwarte wanddecoraties

Uw huis mag dan uit vier muren bestaan, maar de unieke persoonlijkheid komt voort uit de details binnenin. Wilt u een geweldige manier om uw ruimte dat individuele gevoel te geven? Kleed het aan met metalen wanddecoraties van zwart metaal. Deze trendsettende look grijpt terug naar de retro-geïnspireerde mid-century stijl, waarbij vaak repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels worden gebruikt voor een dramatisch effect.

Zowel abstracte patronen als meer traditionele ontwerpen met motieven uit de natuur zijn populair. Hoewel veel van onze ontwerpen zijn afgewerkt in klassiek zwart metaal is er eigenlijk een vrij breed scala aan kleuren beschikbaar. Deze kunt u aanvragen middels een vrijblijvende offerte aanvraag.

De meeste metalen wanddecoratie is ontworpen met het oog op gewicht, dus zelfs grote metalen wanddecoratie kan net als elk ander kunstwerk worden opgehangen zonder de hulp van speciale beugels. Deze ontwerpen zijn gemakkelijk op te hangen en helemaal in de trend.

Bekijk onze selectie en vind vandaag nog een nieuwe look voor uw huis. Wij nodigen u uit om te ontdekken hoe dit type kunst uw inrichting kan opfrissen. Als u hulp nodig heeft bij het selecteren van metalen wanddecoratie of als u ontwerpadvies nodig heeft, neem dan contact op met onze klantenservice of plan een gratis online ontwerpsessie met één van onze experts.

Als u op zoek bent naar moderne metalen wanddecoratie in zwart metaal voor uw huis of kantoor, dan hoeft u niet verder te zoeken! Onze collectie metalen wandkunst omvat een verscheidenheid aan kleuren, vormen en ontwerpen die passen bij elke stijl van inrichting. Onze metalen wandsculpturen variëren van kleine metalen wanddecoratie accent stukken tot metalen kunstpanelen voor grotere ruimtes. Wij beschikken over zwarte metalen muurschilderingen voor een ultra moderne look, evenals abstracte metalen muurschilderingen die een kleurrijk metalen muurkunst statement stuk maken. Als u op zoek bent om wat dimensie toe te voegen aan uw ontwerp ruimte, maken wij ook unieke 3D metalen muur kunst sculpturen. Met moderne, abstracte, hedendaagse en tropische stijlen om uit te kiezen, hebben wij de perfecte muur metalen decoratie die past bij uw esthetiek. Bepaalde stukken kunnen ook worden weergegeven als outdoor metalen kunstwerk voor uw binnenplaats of patio muur. Wij kunnen ook op maat gemaakte metalen wanddecoraties maken in de door u gewenste afmetingen, kleuren en ontwerpen.

Kunst van Staal’s hedendaagse metalen muurkunst multi-paneel kunstwerken zijn gemaakt van hoogwaardig staal. Dit is het gekozen medium voor de handgemaakte kunstwerken, omdat met onze oppervlaktebehandeling het materiaal niet roest of corrodeert. Het is uniek duurzaam en iets zwaarder van gewicht, waardoor het nog steeds een prima optie is voor uw muren. Één van de redenen waarom wij staal zo waarderen, is de hoge sterkte en het krachtige materiaal. Onze teksten zijn gemaakt van aluminium en daardoor ook plakbaar. Aluminium weegt ongeveer een derde minder dan staal. Hoewel roestvrij staal een populair materiaal is voor veel kunstwerken, gebruiken wij vrijwel geen roestvrij staal. Omdat veel van Kunst van Staal’s kunstwerken multi-dimensionaal zijn en we geen machines gebruiken om de vormen, krommingen en multi-dimensionale effecten te krijgen, is ons vermogen om met het metaal te werken en het de gewenste vorm te geven van groot belang. Dit is het metaal dat in veel scenario’s wordt gekozen wanneer een hoogwaardige afwerking vereist is, of wanneer de nadruk ligt op esthetiek. Dat is zeker het geval bij Kunst van Staal’s handgemaakte kunstwerken!

Een van de dingen die onze verzamelaars leuk vinden aan onze stukken is dat géénn van onze multi-paneel metalen wanddecoraties sets zware muurankers nodig hebben om veilig op te hangen. Meegeleverde schroeven met afstandsbussen voor uw zwarte metalen wanddecoratie zijn voldoende. De multi-paneel metalen muur sculptuur stukken zijn gemaakt met een scala aan verschillende ontwerpen. Voor onze metalen teksten passen wij diverse kleurtechnieken toe. Één van de kleurtechnieken die wij gebruiken is anodisatie, waardoor de dikte van de geoxideerde lagen van het aluminium wordt vergroot. Dit helpt ook als een primer voor stukken waar we een lijm gebruiken.

U kunt er zeker van zijn dat al onze natuurlijke zwarte wanddecoratie van metaal uitstekende keuzes zijn voor buiten gebruik in regen, sneeuw of zonneschijn. “Safari“, “Tree of Life” en “Zwaluwen” zijn slechts enkele voorbeelden van onze onfeilbare, eenvoudig weer te geven outdoor stukken die gemakkelijk beschikbaar zijn.

Een andere reden om staal als ons voornaamste medium te gebruiken is de beschikbaarheid ervan. Staal is ‘s werelds meest overvloedige metaal, en het is recyclebaar. Een belangrijke factor waarom wij altijd voor aluminium of staal kiezen is dat het niet zo vaak onderhevig is aan de wilde prijsschommelingen die roestvrij staal wel heeft. Dit is belangrijk voor ons, omdat het ons helpt betaalbare metalen wanddecoraties te leveren tegen prijzen die voor velen binnen bereik liggen. Het constant moeten aanpassen van de prijs aan de hand van de beschikbaarheid en de prijzen van roestvrij staal, gebaseerd op de vraag van de markt, kost ons minder tijd en energie dan we kunnen besteden aan het bedienen van onze ongelofelijke verzamelaars over de hele wereld!

Kunst van Staal’s multi-dimensionale stukken zoals bomen, vogels, en vrijstaande binnen- en buitendecoraties zijn ook gemaakt van duurzaam staal van hoge kwaliteit. Met uitzondering van enkele metalen teksten die met de hand geschilderd zijn, zijn de meeste van deze stukken afgewerkt met een duurzame poedercoating. De poedercoating is een UV-beschermingsmiddel. Elektrostatisch geladen poeder wordt gemengd en toegepast op onze stukken. Het poeder wordt gesmolten in onze eigen poedercoating ovens, en de stukken uiteindelijk genezen en drogen met een nieuwe, hardere beschermende coating. Al wanddecoraties van zwart metaal zijn ook gemaakt met een duurzame poedercoating, inclusief de kleurrijke opties.

Wil je een wanddecoratie gemaakt van zwart metaal? Vraag dan hier een vrijblijvende maatwerk offerte aan.

You've just added this product to the cart: