Muurdecoratie Metaal

Muurdecoratie metaal

Maak van elke muur een statement door muurdecoratie te maken die past bij uw inrichtingsstijl. Kunst van Staal heeft een assortiment muurdecoraties gemaakt van metaal u online kunt kopen. Voor een meer kunstzinnig gevoel kunt u unieke kunst of muurdecoratie toevoegen om uw muur of wand een persoonlijk tintje te geven. Creëer een nieuw focuspunt in op uw muur met een botanisch kunstwerk of een maak een galerijmuur met een reeks moderne metalen muurdecoraties. Wij hebben de perfecte selectie in metalen muurdecoraties en abstracte wanddecoraties. Voeg muurdecoratie metaal toe aan uw slaapkamer, woonkamer of buitenruimte. Of maak een collage van muur- en wanddecoraties voor een in het oog springende entreedecoratie.

Muurdecoraties Metaal van Kunst van Staal

Informatie over onze metalen muurdecoraties

De muren van uw huis zijn er misschien maar vier, maar de persoonlijkheid van uw huis vloeit voort uit de details. Een geweldige manier om sfeer en flair aan uw ruimte toe te voegen? Metalen muurdecoraties kunnen uw ruimte een unieke uitstraling geven. Deze trendsettende look grijpt terug op de retro-geïnspireerde stijl uit het midden van de vorige eeuw. Het heeft vaak repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen en vliegende vogels. Dit geeft een ‘dramatisch’ effect.

Zowel abstracte patronen als traditionele ontwerpen met natuurlijke motieven zijn in trek. Onze muurdecoraties van metaal zijn vaak afgewerkt in een mat zwarte kleur.

De meeste metalen muurkunstwerken zijn ontworpen met uiterste precisie en kunnen op dezelfde manier worden opgehangen als alle andere muurdecoraties zonder het gebruik van beugels. Deze ontwerpen zien er geweldig uit en zijn dus gemakkelijk op te hangen.

Bekijk onze selectie metalen muurdecoraties en laat u inspireren om een nieuwe look in uw huis of tuin te creëren. Wij nodigen u uit om de mogelijkheden van dit type kunst te verkennen om de inrichting van uw huis te transformeren. Voor ontwerpideeën of hulp bij het kiezen van metalen muurdecoraties kunt u terecht bij onze klantenservice.

Erik (onze technisch tekenaar) is een moderne muurkunstenaar die u in uw kantoor of huis kunt gebruiken. Onze collectie metalen muurdecoraties is verkrijgbaar in vele stijlen, zodat ze bij elk interieur passen. Wij bieden een breed scala aan metalen muurdecoraties, van kleine muurkunst accent stukken tot grotere panelen. Onze metalen muurdecoratie omvat zowel volledig zilveren (bijvoorbeeld RVS of blank staal) als abstracte metalen wanddecoratie. Dit geeft uw ruimte een moderne, eigentijdse uitstraling. U kunt geselecteerde stukken ook buiten tentoonstellen als metalen kunstwerk voor uw patio of achtertuin muur. Wij kunnen ook op maat gemaakte muurdecoraties van metaal volgens uw voorkeuren en kleuren ontwerpen.

Wat verzamelaars zo leuk vinden aan onze metalen muurdecoraties is het ontbreken van zware muurankers of ingewikkelde bevestigingsmiddelen. Het is mogelijk om schroeven of spijkers naar keuze te gebruiken. U kunt ook kiezen uit een breed scala aan kleuren (op aanvraag) om metalen sculpturen met meerdere panelen te maken.

Al onze muurdecoraties gemaakt van metaal zijn zeer geschikt voor buitengebruik en bestemd tegen o.a. sneeuw, regen of zonlicht. We hebben veel outdoor stukken die gemakkelijk te tonen en foolproof zijn.

De toegankelijkheid van staal is één van de redenen waarom we het gebruiken als ons primaire materiaal. Naast dat het geweldig sterk materiaal is, is staal het meest verkochte metaal én het kan gerecycleerd worden. Staal is niet zo onderhevig aan wilde prijsschommelingen als roestvrij staal. Dit geeft ons de mogelijkheid om betaalbare muurdecoraties aan te bieden die voor iedereen toegankelijk zijn. De tijd en energie die we besteden aan het bedienen van onze buitengewone verzamelaars door heel Nederland en België, wordt weggenomen door het voortdurend moeten aanpassen van de prijs aan de hand van de behoeften en beschikbaarheid van de markt.

Kunst van Staal haar multi-inzetbare muurdecoraties, waaronder dieren, abstracte kunsten en minimalistische ontwerpen voor binnen en buiten, zijn ook gemaakt van duurzaam metaal. Deze muurdecoraties zijn voorzien van een duurzame poedercoating. De poedercoating werkt als een UV-beschermer. Wij mengen het poeder met elektrostatisch geladen poeder en brengen het aan op onze stukken. Het poeder wordt gemengd bij onze partner zijn poedercoating ovens. Nadat de stukken gedroogd zijn, wordt er een beschermende coating op aangebracht die sterker en harder is. Alle decoraties voor ophanging aan uw wand of muur worden geleverd met een duurzame poedercoat afwerking.

Wilt u een muurdecoratie op maat gemaakt van metaal? Vraag dan hier een vrijblijvende maatwerk offerte aan.

You've just added this product to the cart: