Cortenstaal Afboording

De Magie van Cortenstaal Afboording

Cortenstaal op maat biedt eindeloze mogelijkheden voor unieke tuindecoratie en bij uitstek afboording. Bij Kunst van Staal combineren we vakmanschap, duurzame materialen en creativiteit om uw droomproject werkelijkheid te maken!

Cortenstaal afboording op maat offerte aanvragen

Met de mogelijkheid tot maatwerk, vinden wij altijd de juiste oplossing voor uw cortenstaal afboording. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier voor een offerte op maat. Ontdek de schoonheid van cortenstaal en transformeer uw tuin in een prachtige buitenruimte!

Maatwerk Aanvraag

Het Assortiment: Van Standaard tot Maatwerk

Bij Kunst van Staal hebben we een breed scala aan cortenstaal producten. Of je nu op zoek bent naar standaard wand decoratie van cortenstaal of een op maat gemaakte afboording voor je tuin, wij hebben het allemaal. En met onze flexibele varianten, zoals kantopsluiting, bieden we voor elk type tuin een oplossing.

Wat is Cortenstaal Afboording eigenlijk?

Cortenstaal afboording is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en duurzame oplossing voor tuinontwerp. Het is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook praktisch, waardoor het een favoriet is bij zowel particulieren als professionals.

Voordelen van Cortenstaal Afboording

  • Duurzaamheid: Cortenstaal staat bekend om zijn hoge kwaliteit en lange levensduur. Met een garantie van jaren ben je verzekerd van een duurzaam product.
  • Eenvoudige Installatie: De aanleg van cortenstaal afboording is simpel en vereist geen speciaal gereedschap. Dankzij ons intelligente koppelsysteem is het ook mogelijk om een afboording in combinatie met andere materialen te plaatsen.
  • Esthetiek: De roeste kleur van cortenstaal biedt een warme en natuurlijke uitstraling. Of je nu kiest voor de klassieke roestige kleur of de witte of zwarte variant, de luxe afwerking is altijd gegarandeerd.
  • Flexibiliteit: Cortenstaal is een buigzaam metaal. Of je nu een strakke kant afwerking wilt of een flexibele afboording voor een border rond vijvers, het is allemaal mogelijk.

Tips voor Onderhoud en Installatie

  1. Roestproces: Zoals eerder vermeld, kan cortenstaal tijdens het roestproces roestwater afgeven. Gebruik daarom altijd een ondergrond van grind of een beschermende plaat.
  2. Reiniging: Vermijd het schoonmaken van cortenstaal met agressieve schoonmaakmiddelen. Warm water met enkele eetlepels zout is vaak voldoende.
  3. Aanleg Zonder Pinnen: Voor een strakke afwerking kun je cortenstaal afboording ook plaatsen zonder het gebruik van pinnen. Zo creëer je strakke lijnen en een naadloze overgang.

Voorbeeldontwerpen ter inspiratie

Cortenstaal: De Unieke Uitstraling

De roestige kleur en de natuurlijke uitstraling maken cortenstaal bijzonder. Met zijn kenmerkende kleur en duurzaamheid brengt het een moderne uitstraling naar zowel klassieke als hedendaagse tuinen.

Cortenstaal informatie

You've just added this product to the cart: