Muurdecoratie skyline

Muurdecoratie skyline

Skyline Texel aan de muur
Texel heeft geen skyscrapers of andere hoge gebouwen die de skyline van het eiland bepalen. In gemeente daarvan is de skyline van Texel gekenmerkt door de lage, witte huizen en de prachtige natuur die het eiland omringt. De dorpen op het eiland, onder meer Den Burg en De Koog, hebben een rustieke, dorpse sfeer, met huizen die voornamelijk uit de zeventiende en achttiende eeuw dateren. De kerktorens van deze dorpen rijzen op boven de huizen en geven de skyline van Texel een karakteristiek uiterlijk.

Skyline Amsterdam aan de muur
De skyline van Amsterdam wordt gedomineerd door de talloze grachten die de gemeente doorsnijden. De indrukwekkende gebouwen aan de grachten geven Amsterdam een unieke skyline, met de historische gevels van de grachtenpanden die afwisselen met moderne wolkenkrabbers. Een van de bekendste wolkenkrabbers in Amsterdam is de Maastoren, een gebouw van 165 meter hoog dat opvallend boven de skyline uitsteekt. Ook het Central Plaza en het KPN-gebouw zijn competitieve elementen van de skyline van Amsterdam.

Skyline Rotterdam aan de muur
Rotterdam heeft een grote skyline, met talloze hoge gebouwen die de gemeente domineren. De skyline van Rotterdam wordt gekenmerkt door moderne architectuur, met gebouwen onder meer de Euromast, de Markthal en de Rotterdamse Kuip die opvallend boven de skyline uitsteken. De skyline van Rotterdam is daar komt bij gevarieerd, met historische gebouwen die afwisselen met moderne wolkenkrabbers en andere hoge gebouwen. Het Central Plaza is een van de hoogste gebouwen van Rotterdam en staat bekend om zijn grote, bovengrondse parkeergarage. Ook de Willemsbrug en de Erasmusbrug zijn grote elementen van de skyline van Rotterdam.

Skyline Amsterdam, Rotterdam of Texel aan de muur

Laat een Skyline van jouw eigen stad laten maken?

Stuur een afbeelding van jouw stad of dorp en laat een skyline wanddecoratie van jouw stad maken. Ontvang een prachtig kunstwerk gemaakt van hoogwaardig Nederlands Staal.

Maatwerk Aanvraag

Recente opdracht: Skyline Hattem

Hattem is een gemeente en gemeente in de provincie Gelderland, in het oosten van Nl. De gemeente heeft ongeveer 12.000 inwoners en ligt aan de IJssel, op ongeveer Twintig kilometer afstand van de gemeente Zwolle.

Hattem heeft een rijke geschiedenis, die teruggaat tot de middeleeuwen. De gemeente heeft een aantal historische bezienswaardigheden, onder meer het Stadhuis, dat dateert uit de 16e eeuw, en het Koetshuis, een historisch pand uit de achttiende eeuw. Ook is er het Boekenmuseum, dat zich richt op boekdrukkunst en boekbinden.

Categorie Skyline aan de muur

Informatie over Amsterdam, Rotterdam & Texel

Texel
Texel is een eiland dat behoort tot de Waddeneilanden, gelegen in het noorden van Nl. Het eiland is ongeveer 30 kilometer lang en Tien kilometer breed, en heeft een bevolking van ongeveer 13500 inwoners. Texel is vooral bekend om zijn prachtige natuur, met uitgestrekte duinen, bossen en wijde stranden. Het eiland biedt talloze kansen voor outdoor handelingen, onder meer fietsen, wandelen, vogels kijken en zwemmen.

Texel heeft daar komt bij een rijke cultuur en geschiedenis, met musea en monumenten die de geschiedenis van het eiland verbeelden. Zo is er het Nationaal Oorlogs- en Verzetsmuseum Texel, dat de geschiedenis van de 2e Wereldoorlog op het eiland belicht. Ook is er het Ecomare, een museum dat zich richt op de natuur en biodiversiteit van de Waddenzee.

Texel is daar komt bij bekend om zijn lekkere kaas, gemaakt van schapenmelk, en om zijn verse vis, gevangen in de Waddenzee. Er zijn talloze restaurants en cafes op het eiland waar je deze lekkernijen kunt proeven.

Amsterdam
Amsterdam is de hoofdstad van Nl en een van de meest bekende steden in Europa. Het is een gemeente met een rijke geschiedenis en cultuur, met tal van musea, monumenten en bezienswaardigheden. Amsterdam staat bekend om zijn grachtengordel, de indrukwekkende gebouwen aan de grachten, en de danige fietsers die de gemeente doorkruisen.

Een van de bekendste bezienswaardigheden in Amsterdam is het Rijksmuseum, dat werken van kunstenaars als Rembrandt, Vermeer en Hals tentoonstelt. Ook het Anne Frank Huis is een populaire attractie, met een expositie over het leven van Anne Frank tijdens de 2De Wereldoorlog.

Amsterdam heeft daar komt bij een rap uitgaansleven, met tal van cafés, bars en clubs. De gemeente staat daar komt bij bekend om zijn musea en galerieën met moderne kunst.

Rotterdam
Rotterdam is de 2e grootste gemeente van Nl en ligt aan de Aanvullende Maas in het westen van het land. De gemeente is vooral bekend om zijn moderne architectuur, met indrukwekkende gebouwen onder meer de Euromast en het Central Plaza. Rotterdam heeft daar komt bij een rijke geschiedenis, met musea onder meer het Maritiem Museum

You've just added this product to the cart: