Levering en Retour

Informatie rondom garantie & retour

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@kunstvanstaal.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren

Vermeldt hier de uitzonderingen op het herroepingsrecht. Geef ook bij het artikel zelf
duidelijk aan dat deze niet te retourneren valt voor de consument besteld. Let op:
Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

a. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.
b. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
c. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
d. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
e. die snel kunnen bederven of verouderen;
f. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
g. voor losse kranten en tijdschriften;
h. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

Garantievoorwaarden algemeen

Kunst van Staal garandeert uitsluitend garantie op nieuw geleverde zaken gedurende een termijn van zes maanden te rekenen vanaf de dag van aflevering.
Op enkele door Kunst van Staal verkochte en geleverde zaken gelden productgaranties.
Naast de standaard garantie op de door Kunst van Staal geleverde zaken zijn uitdrukkelijk uitgesloten:

  • Normale slijtage (daaronder begrepen geleidelijke verkleuring, verkrijting en glansvermindering), iedere vorm van schade ontstaan bij of na het door de opdrachtgever zelf aanbrengen van zelfklevende materialen, schade door ondeskundig of onzorgvuldig gebruik, schade ontstaan na of ten gevolge van na de levering aangebrachte veranderingen.
  • De garantie strekt zich enkel uit tot het kosteloos vervangen, repareren of herstellen dan wel het terugbetalen van de in rekening gebrachte prijs van de zaak -zulks naar keuze van Kunst van Staal- voor zover het defect is te wijten aan productiefouten of montagefouten van Kunst van Staal
    Voor de overige garantievoorwaarden waarbij de aanspraak op garantie vervalt wordt verwezen naar de algemene leveringsvoorwaarden op de website.

Identiteit ondernemer

Kunst van Staal
Peperstraat 60
1941 GB Beverwijk
info@kunstvanstaal.nl
0251-448000
80290345
NL003419382B49

Verzending binnen Nederland & België

Gratis verzending binnen Nederland & België.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling (NL/BE)?

Ons assortiment bestaat uit zowel voorraad-producten als producten op nabestelling. De classificatie wordt op de product-pagina weergegeven.

Voorraad-producten

Zodra wij de betaling hebben ontvangen, versturen wij uw bestelling binnen 1 werkdag. De vervoerder levert doorgaans het pakket binnen 1 werkdag aan.

Producten op nabestelling

Zodra wij de betaling hebben ontvangen, starten wij het productieproces. De levertijd bedraagt (afhankelijk van de kleur en het ontwerp) 2 tot 6 weken. 

Track & Trace (NL/BE)

Je ontvangt van www.kunstvanstaal.nl een e-mail bericht met daarin een Track & Trace zodra je bestelling aan DHL of PostNL is overgedragen. Via deze Track & Trace kun je je pakket eenvoudig volgen.

Retouren Nederland & België

Wij streven altijd naar een 100% tevredenheid van onze klanten. Mocht er toch onverhoopt iets mis zijn met de bestelling, dan helpen wij u verder. Wij maken in ons retourbeleid onderscheid tussen voorraad-producten en producten op nabestelling.

Voorraad-producten

Niet goed? Geld terug. 
Wij hanteren een 30 dagen retourgarantie.

Producten op nabestelling

Niet goed? Geld terug. 
Op uitzondering van maatwerk.