Woonkamer

Decoratieve Letters voor in de Woonkamer

Decoratieve letters in de woonkamer kunnen heel  – positief – sfeerbepalend zijn. 

Woonkamers worden in ieder huis veel gebruikt. Het is dé kamer in huis waar familie samenkomt en ontspant.

Kies voor de woonkamer een inspirerende quote, spreuk of tekst die past bij jouw familie en levensvisie. Wij hebben verschillende spreuken en teksten metalen letters geselecteerd, ter inspiratie maar ook om het makkelijk voor je te maken de woonkamer sfeervol aan te kleden.

Uiteraard is het ook mogelijk om een eigen tekst te maken uit de lettertypen en letters die we beschikbaar hebben.

Eigen tekst decoratie letters?

Uiteraard is het ook mogelijk om een eigen tekst voor de woonkamer te maken. Stel eenvoudig een eigen tekst samen uit de lettertypen en letters die we beschikbaar hebben.

We hebben zelfs verschillende kleuren decoratieve letters voor in de woonkamer beschikbaar, zodat de kleur letter afgestemd kan worden op de achtergrond van de muur in de woonkamer.

Previous slide
Next slide

Tip: Kies een metalen letter kleur die contrasteert met de muur kleur om de decoratieve letters nog meer op te laten vallen! 

ZWARTE OF CHAMPAGNE KLEUR

Metalen Letters

GRATIS VERZENDING
vanaf€ 45 EIGEN DESIGN

Aluminium muur letters als kado

Zeg wat je wilt met metalen letters ! Decoratieletters aan de muur zijn het perfecte geschenk voor iedereen. Denk aan een belangrijk en origineel kado voor een huwelijk, een kadootje voor iemand die is verhuisd of voor een verjaardag.

Metalen letters zijn een bekende trend die niet snel voorbij zal gaan. Wij snappen natuurlijk volledig waarom!

Decoratieve Letters Woonkamer

Kunst van Staal in de Woonkamer?

Naast metalen letters voor in de woonkamer bieden we ook andere kunst ontwerpen van staal die de woonkamer zullen verrijken.

We hebben een eigen website  (KunstVanStaal.nl) voor Metalen Wanddecoratie in de Woonkamer en Cortenstaal Wanddecoratie voor in de woonkamer.

Hieronder geven we alvast een impressie van wat kunst voor de woonkamer. Deze mogen natuurlijk ook in een andere kamer of ruimte opgehangen worden.