Huisdier portret laten maken

Resultaat van een portret van een huisdier: konijnen

Huisdier portret laten maken

Hoe wij jouw huisdier portret maken van staal?

Wij gebruiken materialen van de hoogste kwaliteit en deskundige kunstenaars om unieke kunstwerken te maken die de persoonlijkheid van uw huisdier goed weergeven. Onze getalenteerde kunstenaars gebruiken een foto om een portret op maat te maken dat de persoonlijkheid van uw huisdier vastlegt. En dat in de staal of cortenstaal. Zelfs wij zijn nog onder de indruk van de resultaten van onze kunstenaars.

Onze professionele kunstenaars gebruiken de foto van uw huisdier om de persoonlijkheid van uw hond, kat, paard, hamster of konijn vast te leggen op een manier die u misschien tot tranen (van geluk!) zal brengen. Elk persoonlijk huisdierportret wordt zorgvuldig getekend om een resultaat te krijgen waarvan je zult houden. Stuur ons een foto van je huisdier en ons team doet de rest. Je hoeft geen fotograaf te zijn, maar als je een duidelijke foto uit je camerarol kiest, zal dat de artiest enorm helpen. Als je de naam van je huisdier aan de portretten wilt toevoegen, laat dan zijn of haar naam achter in het opmerkingenveld en wij zullen het toevoegen.

Foto’s genomen bij natuurlijk licht werken het beste, omdat ze onze kunstenaars in staat stellen de ware kleur van uw geliefde huisdier te zien. De foto moet duidelijk het gezicht van uw huisdier tonen in een pose die de persoonlijkheid van uw huisdier weergeeft.

Voorbeeld van een huisdier portret

Konijnen portret
Resultaat van een portret van een huisdier: konijnen

Perfecte huisdieren portretten van staal

Als uw hond altijd met de tong uit de mond zit, stuur dan een foto met de tong uit de mond! Als de foto een close-up is waarbij sommige kenmerken ontbreken, voeg dan een tweede foto bij waarop het hele gezicht van uw huisdier te zien is. Voel je vrij om een bepaalde eigenschap of kenmerk van je huisdier te kiezen om te benadrukken – wat het beste bij hem of haar past en laat het ons team weten in het gedeelte opmerkingen.

Onze kunstenaars moeten details zien om een mooi portret van je geliefde huisdier te kunnen maken. We raden geen foto’s aan waarop je huisdier beweegt of foto’s waarop het gezicht niet duidelijk is.

Al onze huisdierenportretten worden individueel gemaakt, elk portret wordt ontworpen door een professionele kunstenaar en bij u thuis afgeleverd, klaar om aan de muur te hangen. Onze kunstenaars zijn experts in het maken van prachtige portretten. U heeft de keuze uit drie materialen: staal (zwart gepoedercoat), cortenstaal of gekleurd metaal (iedere gewenste kleur). Onze kunstenaars maken het perfecte cadeau voor alle speciale gelegenheden. Wij verzenden naar Nederland & België.

Elke huisdier portret wordt geleverd in het hoogst verkrijgbare kwaliteit staal of metaal en is een perfect geschenk voor elke gelegenheid: Moederdag, Vaderdag, Verjaardagen, Jubilea, Huwelijken en nog veel meer. Laat vandaag nog een portret maken van jouw favoriete viervoeter. Onze portretten zijn geweldige geschenken voor feestelijke gelegenheden, maar bieden ook troost aan mensen die hun huisdier hebben verloren. Op verzoek kunnen we een herdenkingsportret maken met een aureool boven het hoofd van het huisdier. Als je een speciaal bericht op je portret wilt zetten, zoals “R.I.P” of “In Loving Memory…”, laat dan een bericht achter in het opmerkingenveld van het formulier en wij verwerken dit in het ontwerp.

We weten dat huisdieren deel uitmaken van je familie en als je meer dan één huisdier hebt, bieden we twee portretten van huisdieren en drie portretten van huisdieren aan, zodat je je hele stam erbij kunt betrekken. We maken een leuk huisdierportret, hoeveel huisdieren je ook hebt! Elk portret wordt zorgvuldig met de hand geïllustreerd. Onze dierenportretten zijn een van de meest persoonlijke en sentimentele cadeau-ideeën voor familieleden, goede vrienden of zelfs als traktatie voor jezelf. Maak uw mooiste foto’s klaar en wij toveren ze om tot kunst. Of u nu aan het rondkijken bent of een bestelling wilt plaatsen, ons team staat klaar om u te helpen. Wij houden van wat we doen, het creëren van moderne huisdierportretten is wat we het beste doen. Voor meer informatie kunt u vandaag nog contact met ons opnemen!

Vraag een portret van je huisdier aan

Maatwerk Aanvraag

Share this post