Schilderij metaal

Schilderij Metaal

We hebben prachtige metalen schilderijen die er geweldig uitzien als de ruimte beperkt is, maar waarom beperken als je je ruimte kunt uitbreiden met een paar goed geplaatste toevoegingen? Wanneer u op zoek bent naar een manier om het meeste uit een krappe ruimte te halen, kunt u overwegen om wat metalen schilderijen toe te voegen. Deze stukken zijn zowel functioneel als decoratief. Daarbij ze kunnen worden gebruikt als kunstwerk of een plek om uw favoriete aandenkens weer te geven. Er zijn vele variaties schilderijen van metaal beschikbaar, waaronder thema’s als schilderij metaal dieren, cortenstaal schilderij, geometrische schilderijen en nog veel meer. 

Schilderijen metaal van Kunst van Staal

Schilderijen in metaal van hoge kwaliteit

Gemaakt met de grootste aandacht voor detail, deze sierlijke en geïnspireerde metaal schilderij stukken zijn er zeker van om een statement te maken. En het spreekt voor zich dat ze er in het écht nog veel mooier uit zien. Onze producten zijn van hoogwaardig staal, worden voorzien van een beschermlaag én afgewerkt in een 2-laagse matzwarte poedercoat. Onze zwarte metalen schilderijen zijn dus UV- én vorstbestendig. Meer lezen over ons proces? Dat kan hier.

Sierlijke metalen muurschilderingen zijn een uitstekende manier om uw leefruimte meer persoonlijkheid en belangstelling te geven. Er is een grote verscheidenheid aan opties als het gaat om deze stukken. Daardoor hebben wij voor ieder wat wils, ongeacht wat hun stijl of wat het ontwerp esthetiek van hun ruimte kan zijn.

Sierlijke metalen schilderijen zijn een uitstekende manier om persoonlijkheid en interesse toe te voegen aan uw leefruimte. Er is een grote verscheidenheid aan opties als het gaat om deze stukken, dus er is iets voor elke smaak en budget.

Sierlijke schilderijen van metaal kunnen persoonlijkheid en interesse toevoegen aan uw kamer. Er zijn veel opties om uit te kiezen als het gaat om deze stukken, of u nu op zoek bent naar iets dat uw persoonlijke stijl weerspiegelt of dat goed past bij het ontwerp esthetiek van de ruimte. Hier zijn enkele populaire opties:

Onze metalen schilderijen zijn opvallend en betaalbaar. Maar maak je geen zorgen, in geen geval zien ze er goedkoop of opzichtig uit zoals sommige andere kunststukken. Bij onze schilderijen worden schroeven en afstandsbussen meegeleverd, waarbij de montage een makkie is. De afstandsbussen zorgen voor c.a. 1 cm afstand van de wand. U zult versteld staan van het schaduweffect dat hiermee gecreëerd wordt.

Als het gaat om het versieren van uw muren, hebt u vele opties. U kunt gaan voor een traditioneel canvas schilderij of een meer moderne abstracte wandkunst. Maar als u iets wilt dat net even anders is en in het oog springt, dan is een metaal schilderij een uitstekende keuze.

Metalen schilderijen kunnen in elke kamer van het huis worden opgehangen, maar is het meest geschikt voor bijvoorbeeld woon- en slaapkamers. Het is ook mogelijk om ze op te hangen in een kantoorruimte. Tevens zijn onze wanddecoraties ook geschikt voor buiten door het industriële productieproces.

10 Redenen om uw huis te versieren met metalen schilderijen

  1. Decoreren met een metalen schilderij is een creatieve manier om wat flair toe te voegen aan een ruimte.
  2. Metalen schilderijen zijn een uitstekende manier om een kamer aan te kleden en het meer esthetisch aangenaam te maken.
  3. Het kan ook worden gebruikt als een decoratief stuk, het toevoegen van een vleugje artisticiteit en stijl aan de kamer.
  4. Metalen decoraties voor in huis zijn een andere manier om persoonlijkheid en stijl aan uw huis toe te voegen.
  5. Metalen schilderijen zijn in verhouding tot andere kunststukken niet zo aan de prijs. Onze prijzen starten al vanaf € 40.
  6. En metalen muurkunst huisdecoratie kan zowel binnen als buiten het huis worden gebruikt, waardoor het een uitstekende keuze is voor mensen die op zoek zijn naar iets anders dan traditionele decoraties.
  7. Diverse vormen en stijlen beschikbaar om uit te kiezen uit een grote selectie mogelijkheden.
  8. Staal is een stuk duurzamer dan bijvoorbeeld kunststof.
  9. Een metalen schilderij is een geweldige manier om uw huis te versieren. Het kan worden gebruikt als een functie in uw woonkamer, slaapkamer of keuken. Het kan ook worden gebruikt om uw huis meer gastvrij en comfortabel te laten voelen.
  10. Het heeft vele toepassingen: Metalen wandkunst kan worden gebruikt als decoratie of als een meubelstuk in uw huis.
You've just added this product to the cart: