Kunst aan de muur metaal

Kunst aan de muur van metaal

Uw huis bestaat dan wel uit vier muren, maar de unieke persoonlijkheid komt van de details binnenin. Wilt u een geweldige manier om uw ruimte dat individuele gevoel van levendigheid te geven? Kleed het aan met metalen kunst en decoraties. Deze trendy look grijpt terug naar de retro-geïnspireerde mid-century stijl en maakt vaak gebruik van repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels voor een dramatisch effect. Onze selectie van metalen kunst strekt zich uit tot de uiteinden van de stijlschaal, van abstracte patronen tot huiselijke flora en fauna ontwerpen. Hoewel veel van onze ontwerpen zijn afgewerkt in mat zwart of in cortenstaal (roest), is er eigenlijk een vrij breed scala aan kleuren op aanvraag beschikbaar. Laat je echter niet misleiden door het duurzame uiterlijk. De meeste metalen kunstwerken zijn ontworpen met het oog op hun gewicht, zodat ze net als alle andere kunstwerken kunnen worden opgehangen zonder speciale beugels te gebruiken. Gemakkelijk op te hangen en 100% in de trend. Bekijk onze selectie en vind vandaag nog een nieuwe look voor uw huis.

Metalen kunst aan de muur categorieën eenvoudig op een rijtje ↓

Wat betekent kunst eigenlijk en waar komt de metalen trend vandaan?

Kunst is een uiteenlopende reeks van menselijke activiteiten en daaruit voortvloeiende producten, waarbij sprake is van creatief of verbeeldend talent dat uitdrukking geeft aan technische vaardigheid, schoonheid, emotionele kracht of conceptuele ideeën.

Er bestaat geen algemeen aanvaarde definitie van wat kunst is, en de ideeën zijn in de loop van de tijd veranderd. De drie klassieke takken van beeldende kunst zijn schilderkunst, beeldhouwkunst en architectuur. Theater, dans en andere uitvoerende kunsten, evenals literatuur, muziek, film en andere media zoals interactieve media, vallen onder een bredere definitie van de kunsten. Tot de 17e eeuw verwees kunst naar elke vaardigheid of beheersing en werd er geen onderscheid gemaakt met ambachten of wetenschappen. In het moderne gebruik na de 17e eeuw, waarin esthetische overwegingen de boventoon voeren, worden de schone kunsten gescheiden en onderscheiden van verworven vaardigheden in het algemeen, zoals de decoratieve of toegepaste kunsten.

De aard van kunst en verwante concepten, zoals creativiteit en interpretatie, worden onderzocht in een tak van de filosofie die bekend staat als de esthetica. De daaruit voortvloeiende kunstwerken worden bestudeerd in de vakgebieden kunstkritiek en kunstgeschiedenis.

Herinnert u zich de jaren 1980 nog, toen goud en messing de grote interieurmetalen waren en de trend daarna langzaam wegebde? Nu zijn ze terug op een subtielere manier waarbij wanddecoratie, meubels, en decoratieve accessoires wederom populair zijn in goud, zwart, roestkleur of een metallic look. Als u glamour wilt toevoegen aan uw slaapkamer, probeer dan gouden metalen letters. Of combineer goudkleurige meubels en verlichting met onze mat zwarte wanddecoratie.

Hoewel u misschien een voorkeur heeft voor hout en natuurlijk afgewerkte meubels, kijk toch eens naar goudkleurige meubels of zelfs goudkleurig beschilderd decor om creatieve accenten aan uw decoratieve accentstukken toe te voegen. Onze mat zwarte kunst aan de muur is mooi te combineren met goudkleurige meubels. En door deze in uw huis te brengen, samen met donkere tinten, voegt u een dramatische flair toe aan uw interieur.

Als uw decoratieve stijl meer neigt naar de rustieke en natuurlijke benadering van metallic afwerkingen, waarom probeert u dan niet de aantrekkingskracht van blank metaal of staal? De laatste jaren worden metalen platen door ontwerpers gebruikt voor wanden, plafonds, zijkanten van kasten en creatieve accentmuren in slaapkamers, en zelfs als versiering van mannelijke badkamers.

Ben je op zoek naar een eigen kunstwerk aan de muur? Vraag dan een offerte aan.

Maatwerk Aanvraag
You've just added this product to the cart: