Muurdecoratie buiten metaal

Muurdecoraties voor buiten in metaal

Muurdecoratie voor buiten gemaakt van metaal verbetert de natuurlijke schoonheid van uw patio of zonneterras met decoratieve creaties. Hang een muurdecoratie in een verzonken ingang voor uw voordeur of presenteer een artistieke ontwerpen in uw overdekte veranda. Bovenal, laat onze muurdecoratie voor buiten een decoratieve flair geven aan uw buitenruimtes. Het juiste kunstwerk kan uw buitenruimte zelfs naar een geheel nieuwe omgeving brengen.

Al onze muurdecoraties zijn geschikt voor buiten. Voor buiten passen wij muurdecoraties in cortenstaal én in zwart staal toe. Onze zwarte muurdecoraties worden thermisch verzinkt en 2-laags matzwart gepoedercoat. Het resultaat is een kwalitatieve muurdecoratie die UV- en vorstbestendig is. Waarbij onze muurdecoraties in cortenstaal juist zullen roesten, zullen onze matzwarte stalen decoraties absoluut niet roesten.

Cortenstaal muurdecoraties voor buiten

Zwart metalen muurdecoraties geschikt voor buiten

Hoe hang ik mijn metalen muurdecoratie buiten op?

Hieronder treft u een eenvoudig stappenplan om uw muurdecoratie op te hangen:

  1. Neem de maten van de muur waar u de muurdecoratie wilt ophangen.
  2. Markeer met een pen de plaats van de boutgaten in de muurdecoratie.
  3. Gebruik een 6-mm boor om de gaten te boren.
  4. Gebruik de afstandhouders en schroeven die bij de metalen muurdecoratie zijn geleverd. Schroef de muurdecoratie vast door de afstandhouders erachter te plaatsen.
  5. Voor een 3-dimensionaal effect aan uw muur, hangt u uw metalen kunstwerk stevig op.

Kan ik ook een eigen muurdecoratie voor buiten laten ontwerpen?

Ja! Dat kan. Maak uw tuin meer eigen door een muurdecoratie op maat te ontwerpen. Stuur ons uw specificaties en sta versteld door onze mogelijkheden. 

Maatwerk Aanvraag
You've just added this product to the cart: