Kunst-van-staal-logo-330x113-1

Metalen Wanddecoratie Bestellen Tuindorp Oostzaan

Metalen wanddecoratie is een populaire vorm van woondecoratie.

Metalen wanddecoratie is beschikbaar in een groot assortiment van vormen en designs. Uw woonhuis bestaat dan wel uit vier muren, maar uw aparte persoonlijkheid komt van de persoonlijk gekozen atmosfeer binnenin. Wilt u bijvoorbeeld een prima oplossing om uw huis dat individuele gevoel van levendigheid te geven? Kleed het uw appartement aan met metalen wanddecoratie. De eigentijdse uitstraling is gebaseerd op de retro-geïnspireerde mid-century stijl en maakt vaak gebruik van repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels voor een dramatisch effect.

Metalen wanddecoratie als sfeermaker in Tuindorp Oostzaan

Ons aanbod van metalen wanddecoratie strekt zich uit tot het uiterste van de stijlschaal, van abstracte ontwerpen tot huiselijke planten (zoals bomen en bladeren) en dieren (zoals vogels) ontwerpen.

KunstvanStaal.nl biedt o.a. Decoratie voor aan je wand in Tuindorp Oostzaan maar ook in Landsmeer, Oostzaan, Zaanstad, Amsterdam, Halfweg, Diemen, Monnickendam, Amstelveen, Zwanenburg, Purmerend en alle andere plaatsen in NL

Tamara
Tamara
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar muurdecoratie voor onze eetkamer. Na lang zoeken, hadden we wel een idee wat we wilden maar we konden het helaas niet ergens vinden. Om deze reden hebben we contact gezocht met Kunst van Staal en we werden ontzettend goed verder geholpen. Er werd met ons meegedacht naar een oplossing op een bestaand ontwerp en hier waren we heel erg blij mee. We zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om iets te kopen bij de site en je kan rekenen op een hele goede service.
Piet van Tongeren
Piet van Tongeren
Read More
Door iets vertraagde levering een mooi presentje gekregen De materialen zijn perfect we zijn zeer tevreden. Heel mooi.
Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Metalen wanddecoratie in kleur

HoewelAlhoewel een aanzienlijk deel van onze metalen metalen kunst ontwerpen worden geleverd in mat zwart of in cortenstaal (roest) , is er tevens een aanzienlijk ruim spectrum aan speciale kleuren leverbaar in Tuindorp Oostzaan.

Het plaatsen van Metalen Wanddecoratie

Laat je vooral niet misleiden door het bestendige uiterlijk. Het grootste deel van de wanddecoratie is ontworpen met het oog op het gewicht, met als gevolg dat de decoratiestukken vergelijkbaar met andere wandkunstwerken kunnen worden bevestigd zonder speciale beugels te hoeven gebruiken. Onze wanddecoratie is door iedereen te plaatsen!

Bekijk ons wanddecoratie assortiment en vind onmiddelijk de mooie nieuwe stijl voor uw woning.

Wat de betekenis van kunst?

Er bestaat geen uitsluitende begripsbepaling van wat kunst is, en het beeld erover is door de tijd heen meerdere keren veranderd.

De drie klassieke takken van beeldende kunst zijn schilderkunst, beeldhouwkunst en architectuur. Theater, dans en andere uitvoerende kunsten, evenals literatuur, muziek, film en andere media zoals interactieve media, vallen onder een bredere definitie van de kunsten.

Tot circa 1800 werd onder kunst verstaan: elke vaardigheid of beheersing en werd er niet gedifferentieerd in ambachten of wetenschappen. In het moderne gebruik na de 17e eeuw, waarin esthetische overwegingen de boventoon voeren, worden de schone kunsten gescheiden en onderscheiden van verworven vaardigheden in het algemeen, zoals de abstracte of toegepaste kunsten.

Verschillende stijlen Metalen wanddecoratie

Herinnert u zich de jaren 1980 nog, toen goud en messing de grote interieurmetalen waren en de trend daarna snel wegebde?

Nu zijn ze terug op een subtielere manier waarbij metalen wanddecoratie, meubels, en decoratieve accessoires enorm populair zijn in goud, zwart, roestkleur of een metallic look.

Als u glamour wilt toevoegen aan uw slaapkamer, probeer dan gouden wanddecoratie. Of combineer goudkleurige meubels en verlichting met onze zwarte metalen wanddecoratie.

Tip: Ga voor een metalen letter kleur die contrasteert met de muur kleur om de decoratieve metalen letters nog beter op te laten vallen! 

Metalen Letters als Wanddecoratie

Verschillende Kleuren, Lettertypen en Afmetingen Metalen Letters

Metalen decoratieletters zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, champagne of verschillende vrolijke kleuren. Onze kleuren metalen letters en ook de diverse lettertypen die we in ons assortiment hebben geven alle mogelijkheden om ieder muur in iedere ruimte naar eigen inzicht aan te kleden.

Kies één van de lettertypen en kleuren. De afmetingen bepaal je helemaal zelf. 

De decoratieve metalen muur letters zijn in vorm uitgesneden, zonder een achtergrond. Daardoor spring de gekozen tekst er direct uit! 

Nederlandse Kwaliteit

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun Metalen wanddecoratie in China/Azië laten fabriceren worden al onze wanddecoratie ontwerpen in Nederland gemaakt. Daarbij wordt onze metalen wanddecoratie gesneden uit hoogwaardig Nederlands geproduceerd metaal. 
Kunstvanstaal staat voor degelijke Nederlandse kwaliteit en nemen we je graag mee in de 5 fasen van ons productieproces.

Wij leveren 100% Klanttevredenheid

Wij leveren dus alleen kwalitatieve  metalen letters, maar streven daarnaast ook naar een maximale klanttevredenheid van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn. 

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie. 

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal in Tuindorp Oostzaan

 

Naast onze metalen wanddecoratie hebben we ook andere letters van staal die mooi zijn in iedere ruimte.

We hebben hiervoor een eigen website: www.metalen-letters.nl

Hieronder geven we alvast een eerste impressie van wat kunst voor de woonkamer. Deze kunst mag uiteraard ook in iedere andere kamer of ruimte geplaatst worden.